MINERAL VEIDO ODOS ŠVEITIKLIS

 39,00

Turime

Greitas pristatymas (1 – 3 darbo dienos)
Nemokamas pristatymas perkant už 50 Eur ir daugiau
Saugus apmokėjimas

Mineralinis šveitiklis yra sukurtas naudojant natūralaus durpių molio daleles, kurios efektyviai pašalina negyvas odos ląsteles ir nešvarumus. Šis šveitiklis turi turtingą drėkinančią bazę, kuri ne tik švelniai šveičia odą, bet ir ją drėkina, išlaikydama optimalų odos drėgmės balansą.

Po naudojimo jūsų oda tampa švelni ir glotni. Reguliarus šio šveitiklio naudojimas atgaivina veido spalvą ir suteikia odai šviežumo, padeda pagerinti odos tekstūrą ir išvaizdą.

Mineralinis šveitiklis yra puikus pasirinkimas norint pasiruošti odai kitoms odos priežiūros priemonėms, užtikrinant, kad jos būtų veiksmingesnės ir geriau įsisavinamos. Jūsų oda atrodys gaivesnė ir labiau spindinti.

Sakarozės palmitatas yra esteris, gautas iš sacharozės (cukraus) ir palmitinės rūgšties (riebiosios rūgšties). Jis turi šveičiamųjų savybių ir taip pat veikia kaip drėkinamoji medžiaga, suteikdama odai glotnumo ir švelnumo. Sakarozės palmitatas padeda pagerinti odos tekstūrą ir palengvina produkto paskirstymą ant odos. Glicerinas yra drėkinamasis ingredientas, kuris padeda išlaikyti odos drėgmę.

Galima naudoti tiek ant sausos, tiek ant drėgnos odos. Reikia nedidelio produkto kiekio. Puikus šveitiklis vyrams.

Sudėtis: durpių milteliai, glicerinas, sakarozės palmitatas.

Naudojimas: pirmiausia sudrėkinkite veidą su Beauty Lotion arba vandeniu, tada užtepkite ploną šveitiklio sluoksnį ir švelniais judesiais masažuokite visą veido odą bei nuplaukite šiltu vandeniu. Naudokite kartą/du per savaitę.

Kilmės šalis: Prancūzija

Susiję produktai

Nepavyko rasti.