REMY LAURE PAAKIŲ KREMAS

 59,00

Turime

Greitas pristatymas (1 – 3 darbo dienos)
Nemokamas pristatymas perkant už 50 Eur ir daugiau
Saugus apmokėjimas

Akių kontūro sritis yra ypač jautri ir nuolat patiria įtampą dėl dažnai pasikartojančių vokų mirksėjimo bei įvairių veido išraiškų. Ši sritis yra plona ir subtili, todėl jai reikia ypatingos priežiūros.

Šio paakių gelio formulė buvo specialiai sukurta atsižvelgiant į šios trapios odos zonos poreikius. Gelis greitai įsigeria, nesukeldamas riebumo jausmo, ir suteikia akims gaivumo bei komforto. Jis padeda sumažinti patinimą, mėlynes ir išlygina smulkias raukšles, tuo pačiu drėkindamas ir ramindamas jautrią odą aplink akis.

Naudodami šį gelį, galite būti tikri, kad rūpinatės savo akių kontūro sritimi su didžiausia švelnumo ir efektyvumo kombinacija. Būkime švelnūs savo paakiams ir suteikime jiems reikiamą priežiūrą bei apsaugą, kad jie išliktų sveiki ir atrodytų nuostabiai.  Jūrinis kolagenas yra gaunamas iš jūrų organizmų ir turi puikių drėkinamųjų bei regeneracinių savybių. Jūrinis kolagenas padeda atkurti odos struktūrą, didina jos elastingumą ir sumažina smulkias raukšles, suteikdamas odai švelnumo ir stangrumo.

Lengva tekstūra, tinkama visiems odos tipams ir naudoti visus metus. Taip pat šis produktas gali būti tepamas aplink lūpas, kad padėtų išvengti raukšlių. Reguliariai naudojant šį produktą, oda aplink akių  zoną ir lūpas taps švelnesnė, elastingesnė ir atsparesnė senėjimo požymiams.

 

Sudėtis: jūrinis kolagenas, mineralinis kompleksas (magnis-cinkas-varis), Arnica, vyšnių žiedų ekstraktas, glicerinas.

Naudojimas: šis gelis gali būti naudojamas kiekvieną rytą prieš makiažą, kad sušvelnintų ir sumažintų patinimus apatiniuose vokuose. Taip pat galima tepti aplink lūpas, kad būtų išvengta raukšlių. Galima naudoti ir vakare.

Kilmės šalis: Prancūzija

Susiję produktai

Nepavyko rasti.