PRECIOUS veido odos aliejus

 89,00

Turime

Greitas pristatymas (1 – 3 darbo dienos)
Nemokamas pristatymas perkant už 50 Eur ir daugiau
Saugus apmokėjimas

Išskirtinis veido odos aliejus sujungia retas sudedamąsias dalis, kurios yra gausios mineralų ir mikroelementų. Šie elementai yra būtini jūsų odos ląstelių energetiniam funkcionavimui ir padeda išlaikyti sveiką bei gyvybingą odą. Aliejus pasižymi prabangiu, itin rafinuotu formulės deriniu, kuris ne tik drėkina ir maitina odą, bet ir suteikia jai nuostabų švytėjimą.

Šis veido aliejus yra idealus papildymas Juodajam kremui, nes jis stiprina jo poveikį ir padeda dar labiau pagerinti odos būklę. Reguliariai naudojant, aliejus padeda atkurti odos pusiausvyrą, stiprina jos barjerą ir suteikia jai sveiką, jaunatvišką išvaizdą.

Šis produktas pasižymi švelnia tekstūra, kuri greitai įsigeria ir nepalieka riebumo jausmo, suteikdama odai malonų komfortą. Jo formulėje naudojamos prabangios sudedamosios dalys. Tokios kaip deimantai, juodieji perlai ir juodoji orchidėja, taukmedžių sviestas, makadamijų, kokosų ir saulėgrąžų aliejus, kurie prisideda prie odos prabangos ir sveiko spindesio. Aliejai puikiai drėkina ir ramina odą.

Deimantas ir juodieji perlai suteikia odai išskirtinį švytėjimą ir spindesį, o juodoji orchidėja padeda atkurti odos drėgmės balansą ir tonusą. Šis produktas yra optimizuotas veikti kartu su Juoduoju kremu, kad pasiektumėte geriausių rezultatų ir dar labiau pagerintumėte odos būklę.  Pagaminta Prancūzijoje, tai aukščiausios kokybės kosmetikos priemonė, skirta tiems, kurie siekia prabangių ir efektyvių odos priežiūros sprendimų.

Sudėtis: Juodieji perlai, deimanto ekstraktas, juodasis orchidėja, saulėgrąžų aliejus, makadamijų aliejus, taukmedžių aliejus, kokosų aliejus.

Naudojimas: vakare tepkite ant švariai paruoštos odos, kruopščiai išvalytos ir tonizuotos, kaip serumą – du ar trys lašai ant veido ir kaklo prieš Juodąjį kremą arba naudokite atskirai. Bendra taisyklė yra tokia, kad po 30 metų geriausia naudoti kaip serumą. Švelniai masažuokite, kol visiškai įsigers.

Kilmės šalis: Prancūzija

 

Susiję produktai

Nepavyko rasti.